2012. május 6., vasárnap

Bucsival

Ma nagyon nagyon nagyon jó napunk volt!:) Vagyis az órára nézve...tegnapról beszélek :D Ugyanis unokatesóm ballagását megünnepelvén kimentünk a telekre, ahová kijött Bucsi is, unokatesóm kutyája. Ő is Adrinál volt (aki tréningelt Zsömivel) és ma hoztuk el, ki a telekre:) Oooolyan édesen játszottak! Nagyon jól megvoltak, még Stitchit is érdekelte az új jövevény, aki tényleg megváltozott ( jó értelemben persze ) és a játékon kívül semmi más szándéka nem volt Zsömivel illetve a többiekkel. Eme csoportképen nagyon szexuális állapotban pózolunk :D Sajnos Kókszika hiányzik róla, de tuti biztos vagyok benne, hogy máskor is lesz alkalom közös képhez :)
Zsömivel gyakoroltam. Oooooooooooooooolyan elképesztően ügyes vooolt! Pedig azt hittem a sok ember meg fogja zavarni, de nem. Olyan ügyesen jött láb mellett, mint még soha. Egyedül a behívás érdekes. Kicsit jobbra húz. Nem néha, mindig. Jobbra tart a feje, amikor jön, és ferdén közeledik hozzám :S Nem tudom, miért lehet, de ez egy BH vizsgán pl nagy hibának számítana...Ki kell belőle szednem ezt a szokást remélve, hogy tényleg nem valami egészségügyi problémáról van szó.
Ez a portré ooolyan édesen sikerült, muszáj voltam feldobni..:D illetve megtaláltam róla a buszozós képet is a 2012-es képek egyik Leatelefon almappájában xD !!Azt is berakom. Nem sok látszik belőle, csak a szájkosár, meg hogy a lábam alatt fekszik...De ennyi elég is ahhoz, hogy bizonyítsam, kultúrált a kutyám :DDD
Egy szóval a mai nap szinte tökéletes volt..:) Az időjárás sem volt olyan rossz, sütött a nap, fújt a szél, kicsit beborult ugyan az ég, és esett is a város többi részén, a telket pont kihagyta, aminek személyszerint nagyon örülök:D Utálom, amikor sárosak :$ Sárról jut eszembe, remélem a jövőhéten még szép időnk lesz, mert a kiállítás előtt muszáj megfürdetnem..:D Biztos belefetrengett valamibe, nagyon szar szaga van xD...Júj, ooolyan jó közös képem lett Kókszival, ezt még muszáj megosztanom veletek, annyira de annyira tetszik :) Ölbeugrás után a kis ölebem :D Első és utolsó teljesalakos kép, amit láthattatok rólam, ezt azért tisztázzuk :D
Nos én elteszem magam holnapra, mert biza holnapra sok tervem van a kutyákkal, egy kis tanulás, talán kutyasuli .( haha nemhiszem, hogy megengedik, de próbálkozni lehet :D) Gondolkoztam már azon, hogy csak Kókszit kéne vinnem, de mondom, még mindig fosok a busztól :$ Tudom, hogy ha így állok hozzá, a kutya is félni fog, de ő ígyis úgyis félne...:( Alszok rá egyet, és megálmodom, melyikőjüket viszem :D (Legjobb lenne mindkettőt, de szerintem az is megoldás, hogy Zsömivel kimegyek, és veszek majd egy szájkosarat Kókszira, mert csak egy van nekünk.-ami már szét van szakadva, pedig alig használjuk Oo-)Na gudnájt ól :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése