2011. augusztus 1., hétfő

Mert valahol el kell kezdeni...:)

Ünnepélyesen megnyitom kutyám, Zsömi blogját. Mivel még soha nem csináltam blogot, érdekes fejlődésnek lehettek a tanúi, ha követitek életünket:)
Nos, ő az, akiről éppen szó esik:
Ő az, aki megörvendezteti mindennapjaimat, mosolyt csal az arcomra, és felvidít, ha éppen arra van szükségem:) 2 éves keverék kan, nagyon szeret trükköket gyakorolni, tavaly ősszel agilityztem vele, meg is szerette, ám abba kellett hagynunk. Így most otthon folyik a képzése! Videóinknak követői lehettek YouTube-on, a MileyBiggestFan0303 site-on. Itt egy kis ízelítő:

Igazából nem csak ő van velem a mindennapokban, hanem még két másik gyönyörűség is. Az egyik Zsömi 4 hónapos fél tesója, Kókusz. Eredetileg hófehérnek született, de nemrég bebarnult a füle, és a háta közepe is. Elég mókásan néz ki, de gyanítjuk, nagy korában kivételes gyönyört jelent majd az őt megnézni kívánók számára.
Nagyon mókás kis teremtés, szeret labdázni, futkározni, és nagyon fogékony is, korához képest sok trükköt tud már.
Mintha egy kiállítási ebet látnánk a CACIBon:)

És ímé a drága anyuka, aki már több alomnak adott életet, most viszont azt mondtuk, ÁLLJ, nem vagyunk szaporítók, és ivartalanítva lett múlthét hétfőn. 8 éves a szépségem, itt a kép róla, amint éppen szívünket meglágyító módon kunyerálja a finom falatokat!
Na, adtok, ugye???
Szóval ezennel meg is nyitom a blogomat, és holnap jó kedvvel fogok nekiállni beírni az első igazi bejegyzést, ami a napunkról szól:)

1 megjegyzés: